Details, Fiction and Jacksonville Appliance Repair

Wiki Article

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik super goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw logo voor mij ontworpen puur uit passie.

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het commence goed meegedacht around het bedrukken van onze kleding satisfied symbol's.

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig fulfilled het maken van een cosplay uit een bepaalde video game en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Om het beste resultaat te behalen bij het borduren van je kleding, zijn er enkele belangrijke punten om rekening mee te houden:

Zelfs voor een klein challenge heeft Damaris industrieel major kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Doorway deze punten in acht te nemen, zorg ik ervoor dat je website geborduurde kleding er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Super fijn!

Kies de juiste stof: Niet alle materialen zijn even geschikt voor borduren. Katoen, polyester en fleece werken over het algemeen goed.

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw symbol voor mij ontworpen puur uit passie.

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Doorway de exclusieve uitstraling wordt het tegenwoordig vooral op kleding toegepast. U kunt de ‘appear’ van uw bedrijf, vereniging of instelling nog meer accentueren door de kleding te voorzien van uw eigen brand. Of u laat een geboorte-/verjaardagscadeau van een naam voorzien.

Heel mooi vakwerk en prettig Get hold of. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot met reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij met het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Report this wiki page